Flyttfirma i Karlstad

Vi är en flyttfirma som tillhandhåller flytthjälp i hela Värmland!


De flesta av våra tjänster är RUT-berättigade vilket innebär att ni får halva priset på ordinarie pris. Utöver bohags- och kontorsflytt arbetar vi även med bortforsling av skräp, möbler med mera till återvinningsstation. Det kan vara allt från en källare som behöver rensas till ett dödsbo som ska tömmas och slängas. Tömning av dödsbon samt bortforsling av skräp är inte godkänt för RUT-avdrag.

Men till ett lågt pris hjälper vi dig med att samla ihop allt sådant som ni vill bli av med, lastar och kör iväg till Djupdalens återvinningsstation. Du behöver inte bry dig om besväret med att hyra eller lämna släp utan kan lugnt överlämna detta arbete åt oss.

Kontakta oss så kan vi komma överens om ett fast pris eller rullande timtaxa. Om ni även vill anlita oss för städning bör ni nämna detta så kan vi erbjuda er ett fast rabatterat pris på båda tjänsterna! Vi hjälper dig med allt inom Flytt, Flyttning och Flyttstädning i Karlstad.

Checklista inför din flytt

  • Anmäl adressändring till post, banker, försäkringsbolag, skattemyndigheterna, tidningar mm.
  • Beställ flytt av telefonen.
  • Gå igenom vind, källare, garage, förråd mm och sortera och eventuellt rensa och släng.
  • Samla ihop alla småsaker av större värden som smycken, bankböcker, värdehandlingar mm. Dessa saker tar du med i ditt eget handbagage under flyttdagen.
  • Ägna dagen åt att skriva och posta flyttkort till släkt och vänner.
  • Packa kläder, böcker och annat som du inte behöver under den närmaste tiden.

Behöver du hjälp att flytta?

​​​​​​​
Anlita oss! Ring: 054-770 50 00 eller